Întotdeauna am preferat mai mult muntele decât marea. Și pentru că nu-mi place aglomerația și canicula, aleg să-mi petrec cât mai mult timp în natură, printre copaci, munți și flori, respirând aer curat și încărcându-mi bateriile la maxim.

O destinație potrivită pentru un weekend relaxant și liniștit la munte este Hotelul Cumpatu denumit de noi – Hotelul cu vedere spre paradis – pentru că datorită poziționării, din balcon (dacă sunteți cazați în camerele din față) aveți o priveliște ce vă taie respirația cu minunații Bucegi.

Locația se află într-o zonă foarte liniștită în Sinaia, la capătul străzii Gârbovei, Nr. 27, la 4,5 km de centru, 3 km de castelul Peleș și Pelișor, telecabina și telegondola pentru acces la pârtiile de schi Valea Dorului, Valea Carp și Valea Soarelui, la 2 km de Gară și 41 km de orașul Brașov.

În jur sunt câteva cărări pe care vă puteți aventura în siguranță. Hotelul dispune de un lift luxos și silențios, camerele sunt dotate și extrem de curate în permanență, băile spațioase, curtea foarte mare, amenajată cu multe locuri de joacă pentru copii, mâncarea foarte aspectuoasă și gustoasă, iar personalul foarte amabil.

Aveți multe obiective turistice de vizitat în imediata apropiere a hotelului, trebuie doar să fiți odihniți, echipați și curajoși.

Și să nu uiăm de Parcul de aventura Cumpatu – parcul de aventură de lângă hotel, ce dispune de o gamă întreagă de activități outdoor destinate atât adulților cât și copiilor.