HOTEL 4 STELE SINAIA

HOTEL CUMPĂTU SINAIA

Înconjurat de priveliștea maiestuoasă a Munților Bucegi, într-un decor feeric, Hotel Cumpătu Sinaia se caracterizează prin eleganță, stil și rafinament. Hotel Cumpătu Sinaia reprezintă alegerea perfectă pentru turiștii dornici să petreaca momente de relaxare și confort în mijlocul unei oaze de liniște și splendoare a intinderilor nemărginite de verdeață.

DESCOPERĂ HOTELUL

CAZARE SINAIA

Camere 4 stele Sinaia

Hotelul Cumpătu Sinaia îți oferă tot confortul posibil cu dotările de patru stele, în cele 27 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe sau Junior Suite. Pe lângă priveliștea care îți taie răsuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, casetă individuală de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, băi cu cadă, foehn, alarmă de urgență etc.

DESCOPERĂ CAMERELE

RESTAURANTE SINAIA

Restaurant Cumpătu

Restaurantul Cumpătu oferă clienților săi preparate gustoase din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune de către personalul nostru.

Puteți savura preparatele noastre de dimineață până seara bucurandu-vă de timpul petrecut alături de prieteni, familie sau parteneri de afaceri.

Calatoria noastră poate incepe simplu cu cartofi prăjiti și burger sau sofisticat cu pulpe de rață confit la cuptor, apoi ne indreptam atenția către renumiții papanași serviți cu smântână și gem de afine sau minunatul lava cake cu inghețată.

Plăcerea gusturilor, bogăția miresmelor și diversitatea bucatelor, toate pot fi regăsite sub un singur acoperis!!!

DESCOPERĂ RESTAURANTUL

RELAXARE ȘI CONFORT

Facilități

Hotel Cumpătu Sinaia oferă facilități de 4 stele. Relaxare și confort pentru o vacanță liniștită. Cameră de joacă pentru copii în interior, biliard, tenis de masă, darts (disponibile în mod gratuit) și masaj (contra cost).

Hotelul oferă posibilitatea închirierii de biciclete și ATV pentru plimbări in natură.

Hotelul dispune de parcare monitorizată si este disponibilă gratuit.