HOTEL 4 STELE SINAIA

HOTEL CUMPĂTU SINAIA

Înconjurat de priveliștea maiestuoasă a Munților Bucegi, într-un decor feeric, Hotel Cumpătu Sinaia se caracterizează prin eleganță, stil și rafinament. Hotel Cumpătu Sinaia reprezintă alegerea perfectă pentru turiștii dornici să petreaca momente de relaxare și confort în mijlocul unei oaze de liniște și splendoare a intinderilor nemărginite de verdeață.

DESCOPERĂ HOTELUL

CAZARE SINAIA

Camere 4 stele Sinaia

Hotelul Cumpătu Sinaia îți oferă tot confortul posibil cu dotările de patru stele, în cele 25 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe sau Junior Suite. Pe lângă priveliștea care îți taie răsuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, casetă individuală de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, băi cu cadă, foehn, alarmă de urgență etc.

DESCOPERĂ CAMERELE

RESTAURANTE SINAIA

Safari Club

Renumitul restaurant al hotelului, denumit sugestiv Safari Club, a reușit prin bucatele atent preparate, pline de savoare și prin meniul bogat, să atragă mulți fani debordanți de mulțumire. Plăcerea gusturilor, bogația miresmelor și diversitatea bucatelor, toate pot fi regăsite sub un singur acoperis.

DESCOPERĂ RESTAURANTUL

RELAXARE ȘI CONFORT

Facilități

Hotel Cumpătu Sinaia oferă facilități de 4 stele. Relaxare și confort pentru o vacanță liniștită. Cameră de joacă pentru copii în interior, spa, masaj.