OFERTE CAZARE SINAIA

Oferte speciale

Descoperă ofertele speciale de la Hotel Cumpătu **** Sinaia pentru a beneficia de o vacanță de 4 stele la munte. Cazare Sinaia hotel 4 stele.

Tabăra de retreat 3R Hotel Cumpătu Sinaia 🌲

Reconectează-te! Revigorează-te! Regăsește-te!
Retreat-ul de la Hotel Cumpătu iți va aduce mult timp petrecut în aer liber înconjurată de liniște și peisaje fabuloase. Vei reînvăța să fii, să te bucuri, să trăiești! Florentina Opriș este arhitectul retreat-ului nostru, îți garantăm că te vei “îndrăgosti” de ea imediat ce o vei cunoaște! 💞
Tabăra noastră este o adevărată experiență de dezvoltare personală și de regăsire a echilibrului emoțional.
Acum ai ocazia de a lua o pauză de la agitația vieții cotidiene, de a te relaxa și de asemenea ai ocazia unică de a lucra la nivel individual și în grup în dezvoltarea ta emoțională.
Un retreat are ca scop de a cunoaște oameni frumoși, preocupați de dezvoltare personală și un stil sănătos de viață, de a învăța și de a duce în stilul tău obișnuit de a trăi tehnici, instrumente și unelte pe care le vei folosi toată viața. Petrecerea timpului în natură este un alt mod minunat de a vă relaxa și de a vă stimula „hormonii fericirii”.
Retreat-urile noastre se desfășoară în grupuri de maxim 20 persoane și presupun un program zilnic bine structurat, cu diverse activități la care participă toți membrii grupului. Este o ocazie excelentă de a cunoaște oameni noi și de a te folosi de energia colectivă pentru vindecare.
Alege să ieși din monotonia vieții de zi cu zi și dă-ți un RESET participând la unul din retreat-urile noastre!
Dacă vrei să afli mai multe detalii nu ezita să ne suni la numerele: 0740.012.356 și 0785.284.708.

Tariful se discuta în funcție de perioada aleasă.

Avans pentru rezervarea locului: 500 RON
* avansul achitat nu se returnează în caz de anulare