Rezervă cameră Măsuri de siguranță

Despre noi

  Un loc de cazare care impresioneaza prin eleganta si lux.

  old

   

  O conferinta la locul de munca? O escapada alaturi de iubit/iubita? O vacanta in familie? Hotel Cumpatu **** este acel spatiu in care toate visurile devin realitate datorita amplasarii privilegiate intr-un decor unic. Ce iti ofera? Intrebarea mai potrivita ar fi :”ce nu”! Complex Cumpatu reprezinta alegerea perfecta pentru turistii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de liniste si splendoare a intinderilor nemarginite de verdeata. De ce sa alegeti aceasta locatie? Pentru ca satisface orice nevoie, fiind locul ideal atat pentru distractie/relaxare, cat si pentru o calatorie de afaceri.

   Bunul gust, rafinamentul, eleganta,calitatea ireprosabila a serviciilor de o inalta tinuta profesionala, recomanda Hotelul Cumpatu**** ca destinatie perfecta si pentru „clientii corporate”, intalniri business, conferinte sau evenimente culturale. Cum asa? Sala de conferinte are o capacitate de 80 de locuri si este complet echipata conform unor standarde inalte din punct de vedere tehnic (videoproiector de ultima generatie, ecran proiectie, flipchart, LCD TV, sonorizare, internet wireless, consumabile etc.); toate sunt oferite gratuit oaspetilor pentru a facilita suportul necesar in gazduirea conferintelor, seminariilor, evenimentelor culturale sau moderne.

  Hotelul se caracterizeaza prin eleganta, stil, rafinament si confort. Dotarile de lux din cele 25 de camere, care pot fi de tip: Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite; sunt prevazute cu privelistea minunata revigoranta tipica zonei montane, LCD TV, telefon, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, bai cu cada, foehn, alarma de urgenta etc.

  Renumitul restaurant al hotelului, denumit sugestiv „Safari Club”, a reusit prin bucatele atent preparate, pline de savoare si prin meniul bogat, sa atraga multi fani debordanti de multumire. Placerea gusturilor, bogatia miresmelor si diversitatea bucatelor, toate pot fi regasite sub un singur acoperis, Si ce acoperis! Terasele Safari Club, se afla exact in inima naturii, incojurate de masivul Bucegi, de unde muntele, se poate admira in toata splendoarea sa. Un alt factor ce iti va captiva emotia, il reprezinta foisorul adaptat pe sufletul clientilor de-a lungul timpului. Foisorul respectiv, este denumit Casuta din copac, unde diminetile sunt magice si ideale pentru relaxare, iar desfasurarea cinelor de tip barbeque, focul de tabara si crama traditional romaneasca completeaza in mod fericit tabloul serviciilor de inalta calitate.

  Plenitudinea de servicii si dotari de neegalat va par utile si atragatoare? Atunci va invitam sa luati in considerare si urmatoarele facilitati: tot in cadrul hotelului nostru beneficiati de accesul la SAUNA si JACUZZI, totul intr-o atmosfera de totala relaxare si de rasfat.

  Dezvoltam agilitatea si spiritul de aventura prin organizarea stimulativa si de impact, a urmatoarelor activitati outdoor:

  Trasee de catarare prin copaci;

  Tiroliene;

  Perete de escalada;

  Tir cu pusca de paintball;

  Tir cu arcul;

  Paintball in padure;

  Jeep Safari – self driving;

  Treasure Hunt;

  Traseu militar;

  Tubbing pe zapada.

  Intimitate, liniste si un grad de confort ridicat sunt elemente ce caracterizeaza Hotelul Cumpatu****. Nu ratati o cazare moderna intr-un cadru natural captivant cu servicii deosebite.

   

  Social: